گودهایی وجود دارند که با روش نیلینگ پایدارسازی شده و بیش از ۱۰ سال است که رها شدهاند و هنوز پابرجا هستند، اما این تضمین کننده پایدار بودن جداره گود برای همیشه نیست.
علت بستن صفحه سرمیخ ایجاد سطح بزرگتر برای جلوگیری از برش پانچ و سوراخ شدن بتن شاتکریت است.
از طرف دیگر، اجرای روش نیلینگ در خاکهایی که شرایط نامطلوبی دارند میتواند موجب مشکلات مختلف اجرایی و نیز غیراقتصادی شدن آن شود.
کاربرد اصلی این دستگاه در عملیات بتنی مانند ساخت مخازن، احداث سازههای بتنی و دیوارهای حائل است.
وجود موانع شهری میتواند محدودیتهایی را بر طول، محل و شیب آن اعمال کند.
مدل سازی عددی پدیده روانگرائی در سد های خاکی۲۴,مرداد,۱۳۹۸ - ۱۴:۳۲
ارتفاع مجاز خاکبرداری در هر مرحله متاثر از پارامترهای مقاومت برشی خاک، میزان نفوذ آبهای سطحی و میزان سربار متغیر است.
اگر این گونه خاکها کاملا خشک بوده و شامل مصالح ریز دانه نباشند یا هیچ گونه سیمانتاسیون طبیعیای از خود نشان ندهند، فاقد چسبندگی ظاهری هستند.
قدیمیترین جدیدترین رای بیشتر نظرات مشاهده همه نظرات
نکته حائز اهمیت در این روش این است که نیروی کششی در میخها زمانی فعال میشود که مقداری جابجایی در سیستم رخ دهد. این موضوع ممکن است در ساختمانهای مجاور با کاربری حساس مشکل ایجاد کند.
نیلینگ که با نام میخکوبی نیز شناخته میشود، بهعنوان سازه نگهدارنده و یکی از روشهای پیشگیری از ریزش دیواره در محل گودبرداری به کار میرود.
بنابراین، روش میخکوبی، نهتنها از نظر فنی بلکه ??? ??? از جهت اجتناب از مشکلات قانونی نیز باید با دقت بالا اجرا شود. این فرایند نیازمند در نظر گرفتن عواملی مانند قدمت سازه، نوع بارگذاری ساختمان موردبررسی و اهمیت مشارکت مالکان و یا مالک بهرهبرداری از ساختمانهای مجاور است.
پس از استقرار دستگاه مخصوص در موقعیت مناسب، چاهکهای افقی یا مایل در دیوارههایی با فواصل مشخص حفاری میشوند. قطر این چاهکها تقریباً در حدود ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر و عمق آنها حدوداً ۵ تا ۱۰ متر است.
روش انکراژ در مقایسه با روش نیلینگ فضای کمتری را جهت حمل وسایل و عبور و مرور اشغال میکند